Historische ommegang Knegsel

Historische ommegang Knegsel

Op 24 september 2023 verzorgde Vocaal Ensemble Florence twee miniconcerten in de kerk van Knegsel tijdens de historische ommegang. Onder de bezielende leiding van onze dirigente Christianne Celis hebben wij mooie passende liederen uitgevoerd. De concerten waren goed bezocht. VEF was voor deze gelegenheid in passende kleding gekleed. Op de pagina ‘media’ zijn enkele filmpjes te zien van deze uitvoering.

Musicalconcert

Musicalconcert

Op zondag 17 november 2019 is het koor te beluisteren in De Schalm in Veldhoven.

Fanfare / drumband Sint Willibrordus en Vocaal Ensemble Florence bundelen deze avond de krachten samen met de bekende musical- en theaterster Suzan Seegers en diverse gastvocalisten onder wie Stephan Beerens en Magtel de Laat. Het wordt een gevarieerde muzikale voorstelling vol verrassende combinaties. De aanvang is 19.30 uur. U kunt kaartjes reserveren via de website van De Schalm (www.deschalm.com).

Rabobank ClubSupport

Rabo ClubSupport

De Rabobank Clubkas Campagne heet voortaan Rabo ClubSupport. Ook dit jaar is er  gestemd op Vocaal Ensemble Florence. Met 63 stemmen ontvingen wij een bedrag van €311,69. Hartelijk dank aan alle stemmers!

The Armed Man – A Mass for peace

The Armed Man – A Mass for peace

Op dodenherdenking, 4 mei 2018, voerden wij het indrukwekkende The Armed Man uit, van de Britse componist Karl Jenkins.

Wij genieten nu nog na van een uitvoering om trots op te zijn! Tot onze grote verrassing mochten we ruim 550 bezoekers verwelkomen, ge-wel-dig!! De reacties waren hartverwarmend!

Véél dank aan het 11-koppig ensemble, Jaouad voor een groot kippenvel-moment tijdens het Islamitische oproep tot gebed, Stephan voor een indrukwekkende solo en Christianne voor haar formidabele muzikale leiding.

Het Eindhovens Dagblad heeft een mooi stuk geschreven n.a.v. onze uitvoering:

https://www.ed.nl/eersel/succesvol-pleidooi-voor-vrede-tijdens-speciaal-4-meiconcert-in-eersel~afe19707/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

Nieuwe voorzitter per 1 februari 2018

Nieuwe voorzitter per 1 februari 2018

Wij danken Manfred Olgemöller hartelijk voor zijn inzet en toewijding. Helaas heeft hij zijn voorzitterschap op moeten zeggen vanwege privé-redenen. Wij wensen hem vooral een goede gezondheid en het allerbeste toe.

Het voorzitters-stokje is per 1 februari 2018 overgedragen aan Leepika de Jong. Daarnaast wordt het bestuur versterkt met nieuw bestuurslid Annette Baas. Wij feliciteren beide dames van harte met hun nieuwe functie!

Samen met onze vertrouwde bestuursleden Liesbeth, Henriëtte, Stephan en uiteraard een fantastisch koor zeggen wij: Laat 2018 maar komen!